TENNIS ACADEMY DE WEHZEL

Tennis Academy Wehzel
Olv  Quinten Polspoel
email : tennisacademy.wehzel@outlook.com
Wij werken met een team van gediplomeerde leraars die dagelijks tot uwer beschikking staan voor het geven van Tennistrainingen in onze prachtige infrastructuur op Tennis- & Padelclub de Wehzel!
Zowel voor Competitiespelers als startende tennissers!
Lessen en stages zullen doorgaan tijdens de winter- en zomermaanden zowel in groep als privé!
Voor Jong en oud (4/5 jaar tot 88 jaar en ouder)
 wintercyclus 2023
Wij zijn verheugd te melden dat de inschrijvingen voor de wintercyclus bij deze geopend zijn.  Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen https://forms.gle/fxhq3PiyGRJ8eQ9X7.
Wij gaan zo flexibel mogelijk handelen naargelang jullie voorkeuren. Echter willen wij jullie er wel op wijzen dat wij maar een aantal beschikbare uren hebben als tennisschool en het geen sinecure wordt om de puzzel naar ieders voorkeur gelegd te krijgen. 
 
Desalniettemin gaan wij hiervoor ons uiterste best doen en hopen wij jullie allemaal (terug) te zien tijdens de wintercyclus. 
 
Let op! Het invullen van dit formulier is geen definitieve inschrijving. Je zal tijdig een bevestiging ontvangen van ons waarin de betalingsmodaliteiten vermeld zullen zijn.
De wintercyclus bevat 20 lesweken en zal starten tijdens de eerste week van oktober. De prijzen voor de wintercyclus zijn als volgt per persoon:
 
Geboortejaar
2016 – 2019 €270 p.p.
2015 – 2007
– les 1x/week €320 p.p.
– les 2x/week €600 p.p.

2006 en ouder

– les 1x/week €350 p.p.

– les 2x/week €650 p.p.

Triolessen €410 p.p.

Duolessen €500 p.p.

Privélessen €825 p.p.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, kan je ons steeds bereiken via tennisacademy.wehzel@outlook.com