ABONNEMENT AANVRAAG 2024

 

Lidmaatschap T.C. De Wehzel

vernieuwen of aanvrage

Als spelend lid bij T.C. De Wehzel kan je kiezen voor een abonnement padel, tennis of beide en je kan jouw abonnement naar keuze makkelijk zelf online aanvragen of hernieuwen. Met zo’n abonnement kan je dan voor de gekozen sport(en) zelf online jouw terrein reserveren om te komen tennissen of padellen tijdens het seizoen.

We werken met verschillende seizoenen voor tennis en padel en je kan het hele seizoen vrij reserveren rekening houdend met enkele afspraken in ons reservatiereglement. Dat reglement per sport kan je altijd terugvinden op onze website via deze link.

 

Voor seizoen 2024-2025 starten we de hernieuwing van de abonnementen vanaf 1 januari 2024 en iedereen kan vrij aansluiten voor tennis, padel of beide, dus ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Een nieuwigheid is wel dat nieuwe leden padel nog kunnen aansluiten als spelend lid, maar dat eerste seizoen enkel tijdens de daluren kunnen reserveren om zo onze al drukke piekuren padel niet extra te belasten.

Bestaande leden die vorig seizoen of voor seizoen 23-24 al voor 30 september 2023 aangesloten waren als spelend lid, kunnen zoals gewoonlijk kiezen uit alle beschikbare abonnementen padel en/of tennis voor volgend seizoen. Het is enkel voor de nieuwe leden padel dat de keuze beperkt is tot één van de 3 (combi-)abonnementen padel met voor padel enkel reservatierechten in de daluren. Deze nieuwe abonnementen aan een iets scherper tarief zijn uiteraard ook beschikbaar voor onze bestaande leden 16+ die toch liever enkel in de daluren padel zouden spelen aan een iets voordeliger tarief.

 

T.C. De Wehzel staat voor sporten aan erg democratische prijzen in een gezellige en familiale sfeer, dus niet twijfelen en gewoon (terug) aansluiten voor een seizoen tennis- en/of padel plezier en regelmatig toffe clubevenementen en een toffe interclubcompetitie.

Een actueel overzicht van de verschillende tarieven per sport kan je terugvinden in ons clubdashboard bij Tennis Vlaanderen en daar kan je vanaf 1 januari meteen jouw abonnement aanvragen of hernieuwen, enkel voor jezelf of ineens voor het hele gezin:

 • Ben je al lid bij Tennis Vlaanderen, log dan in via de link rechts bovenaan of vul daar eerst je gegevens in als je nog geen lid bent
 • Klik op de knop Abonnement aanvragen bovenaan de rubriek Abonnementen in  ons clubdashboard
 • Selecteer een speler of voeg extra spelers toe
 • Selecteer het gewenste tarief tennis, padel of beide
 • Accepteer de algemene voorwaarde, selecteer de betaalwijze en bevestig jouw keuze
  Je kan onmiddellijk online betalen ofwel achteraf per overschrijving. Het abonnement wordt automatisch geactiveerd na ontvangst van de betaling

 

Bestaande leden kunnen ook makkelijk hernieuwen via de Tennis Vlaanderen app op hun smartphone

 • Open de app en klik rechts onderaan op Clubs
 • Klik op de knop Abonnement aanvragen
 • Selecteer T.C. De wehzel als club
 • Selecteer het gewenste tarief via de knop Tarief toevoegen
 • Accepteer de algemene voorwaarde, selecteer de betaalwijze en bevestig jouw keuze
  Ook via de app kan je onmiddellijk online betalen ofwel achteraf per overschrijving. Het abonnement wordt automatisch geactiveerd na ontvangst van de betaling