HERNIEUWING ABONNEMENT AANVRAAG

 

Lidmaatschap T.C. De Wehzel

vernieuwen of aanvragen

 

Als spelend lid van T.C. De Wehzel kan je kiezen voor padel, tennis of beide, maar vanaf seizoen 2022-2023 is het aantal spelende leden per sport gelimiteerd. Het bestuur van de club legt jaarlijks voor de start van het seizoen het maximum aantal spelende leden tennis en padel vast in functie van het aantal terreinen en interne reservatiereglement.

De leden die het voorbije seizoen aangesloten waren als spelend lid krijgen voorrang bij het hernieuwen van hun abonnement bij de start van een nieuw seizoen. Nieuwe leden kunnen enkel aansluiten voor een bepaalde sport voor zolang het maximum aantal spelende leden voor die sport niet bereikt is. Wanneer het maximum aantal leden voor een sport bereikt is, kunnen kandidaat-leden zich enkel nog registreren op onze wachtlijst om voorrang krijgen om aan te sluiten op het moment dat dit terug mogelijk is.

 

Een overzicht van de verschillende tarieven per sport die T.C. De Wehzel aanbiedt is terug te vinden op de website van de club.

 

Hieronder vind je een woordje uitleg over onze werkwijze om je lidmaatschap als spelend lid van T.C. De Wehzel te hernieuwen of aan te vragen.

Hoe hernieuwen of aanvragen

    • Padel volwassene/student >> Vrije aansluiting mogelijk via deze link
    • Padel -16 jarigen >> Vrije aansluiting mogelijk via deze link
    • Zomertennis alle tarieven >> Vrije aansluiting mogelijk via deze link

     

Via de app van Tennis Vlaanderen >>> Clubs >>> nieuw abonnement aanvragen >>> club selecteren  >>> speler(s) selecteren => tarief selecteren en bewaren >> abonnement aanvragen

 

Voor de vrije aansluiting vanaf maart zal je ook onmiddellijk online kunnen betalen nadat je het juiste tarief geselecteerd en bewaard hebt.

 

Voor praktische vragen bij het gebruik van de online module om aan te sluiten als lid om je neem je best rechtstreeks contact op met Tennis Vlaanderen via info@tennisvlaanderen.be.

 

Algemene info over de club, tarieflijst, reservatiereglement en contactgegevens T.C. De Wehzel zijn terug te vinden op de website van de club.